Productinformatie "Ludobanc Street"
Pedagogische waarde
Het AGORA gamma breng kinderen samen, klein en groot, Samen zijn en spelen, vriendjes maken. 
Ludobanc is meer dan een bank. Voor de jongsten is het een wandelpad naast een afgrond, een onneembare vesting, een racecircuit… Dit speeltoestel stimuleert hen eindeloos om te bewegen.
Tegelijk kan Ludobanc gebruikt worden als tribune: het ideale decor voor je openluchtklas. Ludobanc bevordert sociaal contact en spoort leerlingen aan om gezellig samen te zitten.  Maak met de Ludobanc moon & street een speels geheel!

Geschikt voor kinderen van 1,5 t.e.m. 12 jaar.
De Ludobanc 01 Street  is momenteel verkrijgbaar in het groen

Afmetingen: 
100cm x 50cm x 40cm - 15kg
Leeftijd: 18 maanden tot 12 jaar

Ludobanc moon

Ludostep
Kleur: Groen
Pedagogische waarde: Het LEVEL gamma, helpt onze kleinsten de eerste jaren in de kleuterklassen tot peuters uit te groeien, vaardigheden zoals klimmen, klauteren, sociaal contact, ... Ludostep ontwikkelt de behendigheid, de spierkracht, het springen, de lenigheid, het uithoudingsvermogen en bevordert zo de motoriek.Tegelijkertijd laat het de kinderen kennismaken met de cijfers en letters gegraveerd in de blokken. Het is dus ook een hulpmiddel bij de intellectuele ontwikkeling.Maar bovenal brengt Ludostep kinderen samen. Het laat hen met elkaar spelen, hun eigen spelregels ontwikkelen, lachen en blij zijn. Met vallen en opstaan. Het is een hulp bij het menselijk leerproces.Ten slotte introduceert Ludostep de kinderen zelfs in de wereld van de kunst. Het is een caleidoscoop van kleuren, van vormen, van originele, oneindige, ontelbare, unieke, magnifieke en dynamische perspectievenGeschikt voor kinderen van 1,5 t.e.m. 7 jaar.De Ludostep is momenteel verkrijgbaar in verschillende kleuren. Afmetingen 60cm x 60 cm x 45 cm - 11kg - opgelet steeds vullen met zand!