Over onsOnze filosofie

LODELU en A’muze by Lodelu, staat voor geïnspireerd en ongedwongen spelen. We houden onze speeltuigen bewust abstract om kinderen helemaal vrij te laten in de manier waarop ze bewegen. Dat geeft hen een enorme vrijheid, en het stimuleert hun motorische ontwikkeling. En aan hun lach merken we dat het ook gewoon héél leuk is!

Kinderen bewegen te weinig. Speelplaatsen zijn saai en grijs. We zitten teveel in dezelfde houding… dat horen we overal…Lodelu wil een brug zijn tussen de school, de speelruimte en het kind. Hoe krijgen we meer rust en vrede op je speelruimte? We helpen je graag! We kijken graag samen met jou hoe we je speelruimte kunnen pimpen.

Hoe is je speelruimte vandaag ingericht is. Wat zijn de pijnpunten? Wat is er goed? Wat kan beter? We maken een plan op, binnen je budget en je mogelijkheden. We vormen je speelruimte om tot een aantrekkelijk speel- leer- en beweeglandschap.

Speels design voor kinderen. We helpen je tot die speelruimte zo leuk is, dat klein en groter, er als een magneet vanzelf naartoe getrokken wordt.

Lodelu staat garant voor een goede service. We kijken met een open blik rond in de wijde wereld hoe we ons gamma kunnen verbeteren en bij onze jeugd een stralende glimlach op hun gezicht kunnen toveren

Happy child = Happy teacher = Happy parents