Amis family

Word beste vrienden met Amis. Zitten, springen, glijden ... Amis bestaat uit een reeks van acht kleurrijike elementen, aantrekkelijk voor kinderen van alle leeftijden. Ze bepalen zelf hun spelregels en ontdekken Amis volgens hun motorische, fysische en psychologische ontwikkeling.

Serpi

Serpi beantwoordt aan de vraag van kinderen naar manipuleerbare, hanteerbare speeltoestelletjes. Op zijn bolle kant is het een wip waarop 2 kinderen kunnen zitten, of 1 kind dat in spreidstand zijn evenwiht probeert te vinden. Serpi kan ook gebruikt worden als brugje om over te lopen en een parcours mee te vormen. Op zijn zijkant is Serpi een bankje. 3 Serpi’s op hun zijkant vormen een cirkel, een gezellige keuvelheok. Serpi stimuleert kinderen om creatief te zijn en samen te spelen.

Download brochure

Meer technische info

Tomi

Onbeperkt ronddraaien, er op gaan zitten, zijn evenwicht proberen te bewaren, er van springen, ... kortom, een onbeperkte vrijheid van spelen.


Download brochure

Meer technische info

Muti

Een tunnel! Plezier verzekerd. Muti is niet alleen een tunneltje, als 2 kinderen op zijn “oren” plaatsnemen, is hij tegelijk een schommel, aangezien de onderkant licht gebogen is. Bovendien is er geen gevaar voor de vingertjes, alles is goed doordacht. 

Download brochure

Meer technische info