23-06-2023

thumbnail_IMG_1719

Een speelplaats vol creatieve avonturen samen met A’muze Fun

Op de speelplaats is er niets belangrijker dan de vreugde en vrijheid van kinderen. Bij A'muze Fun speeltoestellen begrijpen we dit als geen ander. Onze missie is om kinderen in staat te stellen om te spelen zoals ze dat zelf willen, met alle ruimte voor hun creativiteit en verbeelding.

Het sleutelwoord van onze speeltoestellen is "vrijheid". We hebben diverse modules ontwikkeld die kinderen de vrijheid geven om op hun eigen unieke manier te spelen. Of het nu gaat om klimmen, glijden, balanceren of ontdekken, onze speeltoestellen stimuleren kinderen om hun eigen speelervaring te creëren.

Maar het gaat niet alleen om het individueel spel. A’muze Fun gelooft sterk in de kracht van samenspel als middel tegen pesten. Door kinderen de gelegenheid te geven om samen te spelen en met elkaar te communiceren, creëren we een speelplaats waarin pesten niet thuis hoort. Dit leidt tot blije kinderen en trotse leerkrachten.

Bij A'muze Fun staat ook veiligheid hoog in het vaandel. Onze speeltoestellen worden met zorg ontworpen en geproduceerd in Europa, waarbij we resoluut kiezen voor duurzame materialen. Daarnaast voldoen al onze speeltoestellen aan de strenge Europese keuringsnormen, zodat ouders en scholen erop kunnen vertrouwen dat de veiligheid van de kinderen gewaarborgd is.

Met A'muze Fun speeltoestellen op de speelplaats creëren we een samenhangende omgeving waarin kinderen de vrijheid hebben om te spelen, hun creativiteit kunnen uiten en samen spelen zonder angst voor pesten. Tegelijkertijd dragen we bij aan een veilige en duurzame wereld door onze productiekeuzes. Laten we samen bouwen aan een speelplaats waar kinderen vol vreugde, vrijheid en veiligheid kunnen genieten!

Een einde maken aan de pesterijen op jouw speelplaats? Contacteer ons.